gabor

Senaste inläggen

Av gabor - 22 september 2013 08:07

Varför vi gillar linfrö?


Vissa anser dem vara hälsosamma livsmedel i världen. Det finns tecken som tyder på att minska risken för hjärtsjukdomar, cancer, stroke och diabetes.


Linfrön odlades i Babel, 3000 år före Kristus. Det tros ha kraftfulla helande egenskaper.


De innehåller många näringsämnen och medicinskt verksamma substanser. Omega 3-fettsyror de innehåller har en stor inverkan på hälsan hos hjärtat och cirkulationssystemet. En matsked linfrö innehåller ungefär 1,8 gram omega 3-fettsyror.


Lignaner, som hör till den grupp av fytoöstrogener har utmärkta antioxiderande egenskaper. Linfrö innehåller 75-800 gånger mer lignaner, jämfört med andra livsmedel av vegetabiliskt ursprung.


Linfrön innehåller lösliga och olösliga fibrer, som behövs för matsmältningen.


Cancer


Nyligen genomförda studier har visat att linfrö minskar risken för bröst-, prostata-och kolon.


Omega 3-fettsyror minska spridningen av cancerceller, och lignaner skyddar friska celler från cancerceller. Det blockerar även enzymer som är involverade i processen för expansion och tillväxt av cancerceller.


Kardiovaskulära systemet


Studier har visat att omega-3-fettsyror skydda det kardiovaskulära systemet. Minska risken för kronisk inflammation i kroppen, vilket minskar den redan befintliga kronisk inflammation och normalisera hjärtfrekvensen.


Omega 3-fettsyror kan också minska risken för plack byggs upp i artärerna som kan orsaka hjärtinfarkt och stroke. Linfrö framgångsrikt reglera kolesterolnivåer i blodet. Endast 4 teskedar om dagen kommer att vara tillräckligt för att öka nivåerna av det goda (HDL) och sänker det dåliga (LDL) kolesterolet.


Diabetes


Preliminära studier har visat att lignaner från linfrö reglera blodsockernivån och minskar risken för typ 2-diabetes


Värmevallningar


En studie visade att 2 matskedar linfrön om dagen kan minska intensiteten av värmevallningar med så mycket som 57%.


Frön lane är magiskt!


Det är intressant att observera linfrön som föda för de många underbara hälsofördelar. Dock bör du veta att det finns ingen magisk mat som garanterar ett liv utan några hälsoproblem. Linfrön är inte och bör inte vara ett substitut medicinering.


Vem bör undvikas?


Gravida och ammande kvinnor bör definitivt undvika linfrö eftersom det inte är bevisat att inte skada utvecklingen och tillväxten av barn.


Tips för användning


Experter tror att det är bättre att konsumera linfrön, jämfört med linfröolja, som innehåller endast vissa delar av utsädet. Men också påpeka att du bör vara väl förtrogen med aktuella forskningsresultat, som tyvärr ofta förändras.


Den optimala dosen är inte känd. Den nuvarande rekommenderade dosen är 1 till 2 matskedar per dag. Det är bäst att äta dem marken eller krossas eftersom hela linfrön brukar bara passera genom matsmältningssystemet, och din kropp absorberar inte några näringsämnen



Av gabor - 22 september 2013 07:57

Diet - hälsosam kost


Mycket har skrivits om den så kallade sida. dieter, som är grunden för viktminskning, eller "hälsa." Jag skulle säga att den psykiska och fysiska hälsan är baserad på en kombination av faktorer, såsom naturlig kost, fysisk aktivitet och andra mer positiva principer livet.

Här kan vi ta itu med hälsosam kost. Några principer att tänka på: inte bara viktigt vad vi äter och hur vi äter, men det är nödvändigt att balansera tillämpningen av livsmedel, använd hem färdigmat, använd inte konserver, använder säsongens frukt och grönsaker - företrädesvis från kända källor nära miljön, dvs, färska plockas, och lämpligen odlas ekologiskt. Om det inte är, bör du inte vara alltför orolig, eftersom vi inte kan utesluta alla orsaker till onaturlig diet, om du inte odlar sin egen gård.

Vägledning om planering, genomförande och resultat av att konsumera hälsosam mat kan hittas i de inhemska källor, och bland annat är den mest kända Dukan, Atkins, Montignac diet. Sammanfattas här citera det viktigaste, och de rekommenderas livsmedel och sådana som är förbjudna av strikt diet och bör undvikas. Att bränna mer kalorier i kroppen kräver en kost rik på protein och låg i, eller ännu bättre, med en fullt utskjutande fett och kolhydrater.

Förbjudna livsmedel :

• socker i ren form och i en mängd olika produkter, kan ersättas med stevia

• kryddor som inte har något näringsvärde, dvs ketchup eftersom de alltid innehåller socker och konserveringsmedel

• vitt bröd och vitt fett

• Grönsaker och frukter är rika på stärkelse, dvs, potatis, bönor, ärtor, kikärter, bananer, vindruvor, valnötter

• alkohol, kolsyrade drycker och fruktjuicer köp.

Livsmedel som bidrar till viktminskning :

Grönsaker : okokt spenat, brysselkål, broccoli, mangold, kål, zucchini, sallad, gurka, grönkål, gröna bönor, fänkål, paprika, tomater, rödbetor, purjolök, lök, vitlök

päron och äpplen : innehåller en stor mängd pektin, vitaminer, vilket orsakar en känsla av mättnad, perfekt för en lätt måltid och mycket lämplig för viktminskning

Fikon : hjälpa matsmältningssystemet, eftersom de innehåller en hel del viktig fiber och villkorslöst tillhör den kategori av livsmedel som orsakar viktminskning 

lešnjaci : innehåller en mängd protein och bidra till att minska aptiten och är lämpliga som mellanmål   och delar av frukt och grönsaker sallader

Mandel : lagring av värdefulla ämnen som innehåller fettsyror, järn, kalcium, fosfor, vitaminer, fibrer

låg fetthalt keso : kan över tiden mätta kroppen på grund av dess lättsmälta protein innehåll, och det är känt att för nedbrytning av proteiner - särskilt de som är svåra att smälta - kroppen använder mer kalorier att smälta än proteiner och fetter konsumeras tillsammans

andra mejeriprodukter : vassle, fettfri yoghurt, fettfri gräddfil

kall soppa : kroppen förbrukar kalorier för att värma kall mat, som orsakar viktminskning, en kall soppa för en lång tid och mätta kroppen med en full mage

Fisk : bland de nyttiga ingredienser för en fin fysik och dessutom lägger det på listan över livsmedel som främjar viktminskning, god effekt på sköldkörteln och hjärta, ger essentiella fettsyror och jod och hjälper till att bränna fett

kött : kyckling, kalkon, lamm, kalv, nöt - är rika källor av protein

Grönt te : innehåller näringsämnen, och för att uppnå bästa effekt, måste du dricka minst 4 koppar te per dag

Kryddor : naturligt välgörande effekt på fettförbränningen i kroppen: de är pepparrot, kryddig senap, peppar, paprikapulver, cayennepeppar, chili peppar, ingefära, alla dessa kryddor har sina utmärkta prestanda tack vare produktionen av energi i kroppen när de stimuleras process aktiv process av fettförbränning

Olja : Olive, en strikt diet för en droppe olja i pannan belagda fjäder

Mjöl : endast havrekli, eftersom den inte innehåller stärkelse.

Det är nödvändigt att äta 3-4 gånger per dag, dricka minst 2 liter vätska om dagen - vatten och osötad te och middag något 3 timmar före sänggåendet. Förutom den viktiga daglig fysisk aktivitet, såsom promenader 1-1 ½ timme om dagen.

Med de beskrivna kostvanor kommer devotedly normal ämnesomsättning och förändring ätvanor. Varje livsmedel har sin inverkan på processen för att förlora vikt, en del minskar hunger medan andra framkallar mättnad nästan inga kalorier, och den andra för att stabilisera kroppen. 

Trots många publicerade regler för kost, dieter, sist vi måste tänka inte bara om viktminskning, men också om att hålla kroppen hälsosam kost och andra vanor, som ger oss ett gott liv. Det goda livet innebär frihet, vilket i detta fall innebär frihet som de själva väljer hälsosamma livsmedel baserade på individuella preferenser. Vi behöver inte blint följa vissa regler, är vi inte nöjda. Enkelt att förlora övervikt, fettförbränning och vikt underhåll efter chocken veckor barnet kan bli glädje för hela familjen, så vi kan vinna och andra familjemedlemmar som de åtnjuter hälsosamma måltider.

Och mycket viktigt: med dessa livsmedel aldrig hungrig!

 
Av gabor - 22 september 2013 07:50

3 livsmedel för bihåleinflammation


Sinuit orsakas av inflammation i slemhinnan i bihålorna. Orsakerna till händelse kan variera, men de vanligaste autoimmuna sjukdomar, bakterie-, svamp-eller virusinfektion.

Bihåleinflammation är oftast behandlas med antibiotika, men de kan ha negativa effekter på hälsan. Dessutom har ny forskning visat att frekventa antibiotika utveckla resistens mot antibiotika i kroppen, varefter de inte längre har samma goda effekt.

Lyckligtvis, i naturen finner vi växter som kan hjälpa till att lindra inflammation i bihålorna , och kommer också att minska risken för återuppstår bihåleinflammation.

Orange

Orange är en utmärkt källa till vitamin C, vilket lindrar nästäppa och hjälper till att rena bihålorna. Inandas dofterna av apelsin kommer också att hjälpa till att rensa bihålorna. Studier har visat att daglig konsumtion av apelsiner avsevärt kan minska risken för bihåleinflammation, vilket är en verklig utmaning för människor åtminstone en gång drabbats av bihåleinflammation.

Vitlök

Vitlök har utmärkta antibakteriella egenskaper och effektivt för att lindra bihåleinflammation orsakas av en bakteriell infektion. Allicin, en ingrediens som ger vitlök dess utpräglad lukt, ett antibiotikum, som är mycket effektiv vid behandling av sinusit.

Brännäsla

Brännäsla kommer att lindra symptomen vid bihåleinflammation, inklusive ögonirritation och klåda i näsan. Brännäsla kommer stärka immunförsvaret att bli mer effektiv kamp mot bihåleinflammation. Det kommer också att verka för att slem från bihålorna, som är den främsta orsaken outhärdlig smärta.

Av gabor - 22 september 2013 07:45

Vitlök är säkert för de flesta människor när konsumeras färska. De vanligaste biverkningarna är dålig andedräkt, brännande känsla i munnen eller magen, gas, halsbränna, illamående, kräkningar, kroppslukt och blödning.

Det finns rapporter om kraftig blödning efter operation hos människor som dagligen konsumeras vitlök.

När vitlöken används på huden kan orsaka hudskador liknar solbränna. Vitlök på huden, applicera i form av olja, innan den blandas med matolja.

Extra försiktighet gäller om du är gravid eller ammar. Nämligen, det finns inte tillräckligt med tillförlitlig information för att bekräfta säkerheten av överdriven användning av vitlök. Överanvändning tro allt som inte faller inom ramen för en balanserad kost.

Vitlök i en mindre kvantitet skall ta barnen eftersom vissa källor tyder på att vitlök kan vara farlig, livshotande för barn. Jag vet fortfarande inte den exakta orsaken till denna varning, men bara i fall att se hur mycket vitlök att dina barn är tidskrävande.

Om du har problem med magen bör du rådgöra med din läkare om den rekommenderade dosen av vitlök eftersom vitlök irritera hela matsmältningssystemet.

Vitlök konsumerar inte minst två veckor innan operationen, eftersom det ökar risken för kraftig blödning.

Av gabor - 22 september 2013 07:42

 

Använts under många år för problem relaterade till hjärta och blodomlopp, inklusive högt blodtryck, högt kolesterol, kranskärlssjukdom, hjärtinfarkt och åderförkalkning . Några av dessa användningar stöds av vetenskapen. Vitlök kan vara effektiva i att hejda utvecklingen av åderförkalkning och verkar vara riktigt kan sänka blodtrycket.

Vissa människor använder vitlök för att förhindra cancer i tjocktarmen , ändtarmen, magcancer , bröst , prostata och lunga . Det används också för att behandla prostatacancer och cancer i urinblåsan .

Vitlök används för att behandla en förstorad prostata, diabetes , artros , hösnuva, astma , bronkit , andfåddhet, lågt blodtryck, lågt blodsocker, högt blodsocker och stygn. Det används ofta för att bekämpa trötthet och stress, och för upprätthållande av leverfunktionen.

Vissa människor gäller vitlök olja på huden för att bota svampinfektioner, vårtor och liktornar. Det finns vissa belägg för effekten av vitlök svampinfektion, men effektiviteten i vitlök mot vårtor och liktornar är ännu inte helt bevisat.huden att bota svampinfektioner, vårtor och liktornar. Det finns vissa belägg för effekten av vitlök svampinfektion, men effektiviteten i vitlök mot vårtor och liktornar är ännu inte helt bevisat.

Några av effekterna av vitlök fortfarande inte bevisat:

  • Vitlök har inte visat sig vara särskilt effektivt för att sänka blodsockernivån hos personer med diabetes, såväl som de som inte har diabetes.
  • Många studier har undersökt effekterna av vitlök på kolesterol. Vissa resultat har visat effektivitet, medan vissa inte. Därför är det inte säkert att vitlök påverkar kolesterolnivåer. Om vi ser bara den höga kvaliteten på forskningen, visar resultaten inte någon särskild prestanda, till skillnad från andra naturliga livsmedel.Kontrollera att vitlök påverkar kolesterolnivåer. Om vi ser bara den höga kvaliteten på forskningen, visar resultaten inte någon särskild prestanda, till skillnad från andra naturliga livsmedel.
  • Såvitt bröst-och lungcancer, visade vitlök också signifikant effekt.
  • Leg smärta orsakas av dålig blodcirkulation har inte försvunnit eller minskat efter veckor av att äta vitlök.
 

Av gabor - 22 september 2013 07:38

Vitlök - en krydda som botar

Det bästa är färskt!

Vitlök är en ört mest känd som en krydda för mat. Men vitlök används allt mer för medicinska ändamål att förhindra en rad olika sjukdomar och störningar. Den kan användas färsk vitlök eller tillägg gjorda av färsk vitlök.

Vitlök tillhör liljefamiljen och är nära besläktad med schalottenlök, gräslök och purjolök. Vitlök har en yttre skorpa som sträcker sig från vitt till färgen lila. Det finns många typer av vitlök, den vanligaste vita vitlök.

Vitlök har odlats sedan urminnes tider. Egyptian linjaler har använt för att mata slavar för att öka fysisk styrka. I dagens era av vitlök har blivit den mest populära i tillagning av måltider. Tja vad kan ätas råa eller beredda. Den har en lång rykte inom folkmedicinen, och några av dess egenskaper (antibakteriell) är vetenskapligt bevisat.

Om du inte gillar smaken eller lukten av vitlök, men du är fortfarande intresserad av den helande egenskaper, överväga att köpa kosttillskott. Men när det kommer till matlagning, vitlök egentligen inget substitut, såsom smak inte kan ge någon krydda.

Allicin är den förening som ger vitlöken dess distinkt smak och arom. Många kosttillskott innehåller allicin vitlök vara luktfritt och smaklöst, men ett ingrepp som tar bort allicin kan förstöra vissa medicinska egenskaper av vitlök. Därför skulle det vara bäst om du äter rå vitlök.

Det finns många varianter av vitlök som används för medicinska ändamål. Mängden allicin, den aktiva ingrediensen som en distinkt smak och lukt av vitlök ger, beroende på metoden för framställning av produkten. Allicin är instabil och lätt svara på olika kemiska stimuli. Vissa tillverkare använder äldre vitlök till lukten och smaken var mindre intensiv. Tyvärr, det minskar också graden av allicin och vitlök mycket effektiv. Vissa produkter kan innehålla för lite eller ingen mängd allicin, en metod för att krossa färsk vitlök är den mest effektiva.

Eftersom vitlök används ofta som en krydda, forskare hävdar att kunna spela en viktig roll för att förhindra matförgiftning. Det finns tecken som tyder på att färsk vitlök kan effektivt bekämpa bakterier såsom Escherichia coli eller bakterier som är resistenta mot antibiotika, såsom Staphylococcus aureus (Staphylococcus aureus) och Salmonella.

 

Av gabor - 22 september 2013 07:26

 

14 hälsosamma livsmedel för diabetiker


 

När du har diabetes är viktigt att vara uppmärksam på vad du ska äta och vad man ska undvika. Många diabetes experter och dietister urskilja fyra hälsosamma näringsämnen (fiber, omega3 fettsyror, kalcium och vitamin D), som är viktiga i kosten för diabetiker.

Först Bönor

Bönor är rika på fibrer, som hjälper dig att känna full, stabilisera blodsockret, och ännu lägre kolesterol. En bra källa till kalcium, ett mineral som studier visar kan hjälpa bränna kroppsfett. I ½ dl vita bönor, får du nästan 100 mg kalcium, vilket är ca 10% av det dagliga intaget. Bönor är en utmärkt källa till protein. Till skillnad från andra proteiner som normalt jedte (t.ex. rött kött), bönor innehåller lite mättat fett, vilket kan leda till hjärtsjukdomar.

2nd Mjölkprodukter

Du kommer inte hitta en bättre källa till kalcium och vitamin D från mejeriprodukter som mjölk, ost och yoghurt. En studie visade att kvinnor som konsumerade mer än 1200 mg kalcium och mer än 800 IE (internationella enheter) av vitamin D per dag hade 33% mindre risk att utveckla diabetes än de som konsumerade mindre kalcium och vitamin D. dricker mjölk vissa måltider istället för juice, äta yoghurt eller ost som mellanmål eller efterrätt.

3rd Lax

Lax är en rik källa till omega 3-fettsyror, de hälsosamma fetter som minskar risken för hjärtsjukdomar, minska midjemått, inflammation och förbättra insulinresistens. Lax är också en av de bästa icke mejeri källor till vitamin D.

4:e Tonfisk

En annan frisk fisk rik på omega 3-fettsyror och vitamin D. Men tonfisk kan innehålla kvicksilver, en förening som i stora doser kan orsaka neurologiska problem. För att vara säker, begränsa ditt intag av tonfisk till 350 g per vecka.

5th Korn

En av de mest hälsosamma flingor, du förmodligen inte äter, är rik på en viss typ av lösliga fibrer betaglukan. Studier visar att beta glukan kan sänka total-och LDL-kolesterol genom att förhindra möjligheten för kroppen att absorbera det. Konsumerar bara 3 gram per dag kan sänka kolesterolet med 8%. På grund av det överflöd av fiber, kan korn hjälper också stabilisera blodsockret.

6th Havre

Liksom korn och bönor, havre är rika på fibrer och som sådan är ett utmärkt mat för diabetiker. Forskning visar att havre kan också minska den totala och "onda" LDL-kolesterolet och förbättra insulinresistens. Alla lösliga havrefiber som innehåller bromsa hastigheten med vilken kroppen kan bryta ner och absorbera kolhydrater, vilket innebär att ditt blodsocker att förbli stabil.

7th Bär

Bär är ett naturligt godis, men till skillnad desserter är rika på fibrer och antioxidanter som kallas polyfenoler. En kopp björnbär innehåller 7,6 g fibrer, 3,5 g blåbär innehåller antioxidanter från bär är också bra för ditt hjärta. En studie 2008. i American Journal of Clinical Nutrition fann att personer med riskfaktorer för hjärtsjukdom som åt bär 8 veckor hade ett blodtrycksfall och öka "goda" HDL-kolesterolet.

8th Dadlar

Dessa frukter har något speciellt att titta på, är vanligt, brunt och lite klibbig. Men sätter en i munnen och du kommer att belönas med en söt smak och behaglig konsistens. Utmärkt smak, i kombination med en mycket fiber (7 dadlar innehåller 4 g), gör dem till den perfekta söta mellanmål för diabetiker. De är också rika på antioxidanter, per portion dem innehåller mer än vindruvor, apelsiner, broccoli och paprika.

9th Grönt

Förmodligen tänker på en sallad, men denna kategori ingår även rödbetor, gröna och Mangold. Alla är en utmärkt källa till fiber (1 kopp eventuella angivna kokta gröna grönsaker har mellan 3 och 6 g) och kalcium (100 till 250 mg per kopp). Gröna grönsaker är också bra för ditt hjärta, tack vare folat de innehåller. Denna B-vitamin sänker nivåerna av homocystein, en aminosyra, som i stora mängder kan öka risken för hjärtsjukdom. Studier visar att 400 mikrogram folsyra om dagen kan sänka homocystein za25% (kopp kokta rödbetor innehåller 170 mikrogram).

10th Lins

Liksom bönor, bevarar linser en mängd fiber. En kopp kokta linser innehåller en jättestor 16 g också nära till 360 mikrogram folat. Om du är en person av kött, är objektivet en bra alternativ källa till protein, och innehåller en rad vitaminer och mineraler.

11th Lin

Lan är mest känd som en källa till fiber och alfa-linolensyra (ALA), som kroppen omvandlar till omega-3 fettsyrorna EPA och DHA. I flera stora studier fann forskarna ett samband mellan ökat intag av alfa-linolensyra och minskade chanser krämpor från hjärtsjukdomar och stroke. Lin hjälper till att sänka kolesterol och blodsocker.

12th Valnötter

Endast ett tiotal valnötter ger nästan 2 g fiber plus 2,6 g alfa-linolensyra. Men med tanke på att de innehåller en hel del kalorier, måste du ange om du tittar på din vikt. Du kan äta dem i stället för snacks eller lägg till din favorit sallad.

13th Peanut Butter

Tro det eller ej, har vissa studier kopplat jordnötssmör med en minskad risk för diabetes. Orsaken kan ligga i det faktum att två matskedar har nästan 2 g fiber. Och eftersom det innehåller mest enkelomättat fett anses hälsosamt för hjärtat. Var uppmärksam på portion eftersom den innehåller en hel del kalorier.

14th Mörk choklad

Rik på antioxidanter, kan flavonoider bidra till att förbättra din goda och onda kolesterolet och sänka blodtrycket. Häll det över frukten för en frisk dessert.

 

Av gabor - 22 september 2013 06:47

Ingredienser
1 kg räkor med skal
1 gul lök
2 msk smör till grytan
2 vitlöksklyftor
4 msk tomatpuré
1 liter fiskbuljong
3 msk majsmjöl
1 dl mjölk
3dl vispgrädde
1 dl fint hackad dill
Nymalen vitpeppar

Till garnering och servering
Dill


Tina och skala räkorna men spar skalen. Hacka löken. Hetta upp smör i en gryta. Tillsätt räkskal, gul lök och pressad vitlök. Låt fräsa i några mi- nuter. Tillsätt tomatpuré och buljong. Koka upp och koka sedan under lock i ca 15 minuter. Sila bort skalen. Häll tillbaka spadet i grytan. Rör ut majsmjölet i lite av mjölken. Tillsätt red- ningen till grytan under omrörning. Häll på resten av mjölken och grädden. Låt koka upp och koka i ytterligare några minuter. Lägg ner räkorna och den fint hackade dillen. Servera med majs bröd


Presentation


Du hittar oss på Hitta Recept

Libo 59 shop

Sök i bloggen

Hitta recept

Matbloggstoppen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Travel in Bokovina

RSS

Besöksstatistik

5 vanligaste myterna av kost

 
Det finns olika dieter som lovar snabb och hälsosam viktminskning. Är det möjligt att en diet, du nu praxis, full av lögner och desinformation? Många saker kan hindra viktminskning, och vi ger dig de vanligaste myterna om kost och sanningen om dem.

Diet läsk är bättre

Dietdrycker har färre kalorier än vanlig eftersom det inte innehåller socker. Men diet drycker innehåller artificiella sötningsmedel som är förknippade med viktuppgång.

Specifikt har forskare visat att konstgjorda sötningsmedel stimulerar receptorer som känner igen socker i matstrupe och magsäck. Bukspottkörteln börjar sedan att frisätta insulin för att reglera blodsockret. Samtidigt, skickas signaler till hjärnan som är ansvarig för att erkänna känslor av mättnad, och han är fortfarande förbryllad eftersom han inte fick kalorier.

Din kropp är bedragen, och längtan efter mat blir större, vilket gör dig mer benägen att hetsätning för att tillfredsställa hunger kval, vilket leder till viktökning. Det är bäst att dricka vanligt vatten, och om du inte är förtjust i vatten, tillsätt lite citron, lime eller om du dyrbara frukt som kommer att berika smak, uppfriskande och viktigt att förebygga viktökning.

Mindre kalorier betyder mindre vikt på vågen

Vid första anblicken verkar det logiskt, men för lågt kaloriintag kan ha en kontraproduktiv effekt. Naturligtvis är det önskvärt att reducera kaloriintag, men inte alltför mycket. Med andra ord behöver kroppen ett minsta antal kalorier för grundläggande funktioner (andning, promenader, tänkte).

Om du anger för få kalorier, kommer din kropp börja bränna så många kalorier från musklerna, vilket ger en stor andel av fett och långsam ämnesomsättning, som i alla fall inte hjälper på lång sikt viktminskning. Fett och kalorier krävs organism, faktiskt, utan dem kunde inte överleva. Det är viktigt att synkronisera inträde av näringsämnen som behövs och en organism som en diet som är bättre. Till exempel, minska ditt intag av mättade fettsyror och öka intaget av omättade fettsyror.

Pasta tjockare

Problemet i sig är inte pasta, men portioner pasta. Om överdriven konsumtion av livsmedel, men det brinner, är det normalt att du kommer att gå upp i vikt. Oavsett om det är bröd, pasta eller ris, ligger lösningen i måtta, och inte upphör intaget av kolhydrater. Lägg pasta sås och kaloriinnehåll stor mängd parmesan och naturligtvis kommer det att bli ett hot att förlora vikt.

Det är också viktigt att veta att det finns hälsosammare sätt att förbereda pasta, som du skriver färre kalorier. Pasta är frisk, men som allt annat, med måtta.

Ät inte efter 8

Självklart är det inte hälsosamt att äta sent på natten, särskilt svårt att smälta maten. Forskning visar att det inte är hälsosamt att äta på natten eftersom det är mer benägna att äta större mängder mat på grund av dålig förmåga att bedöma den mängd mat som behövs. Den sena starten att känna trött , börjar energin att släppa, och du ersätta trötthet med hunger.

Det är dock inte avgörande när man äter, men vad du äter. Ha alltid i åtanke hur mycket du ätit den dagen och för kvällsmål välja något lättsmält.

Fet mat är ett hälsosammare

Fett är en av de ingredienser som gör maten smakar bra. När du tar bort allt fett kommer massor av mat smakar inte så bra. För att ersätta, lägga tillverkare av låg fetthalt livsmedel i stället för fett olika tillsatser för att maten var god smak. Dessa tillsatser din hälsa skador betydligt mer än fett, som är nödvändiga i viss mån organismen.

Väl läsa på livsmedelsmärkningen se till att det inte innehåller några tillsatser, och det bästa skulle vara att laga mat själv så att du kan använda hälsosamma fetter som du hittar i vissa typer av oljor som oliv.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2017
>>>

Translate


Ovido - Quiz & Flashcards